Trance Healing

Trance Healing

Wil je weer in je juiste flow, dynamische balans komen dan kan trance healing naast reguliere en complementaire behandeling een krachtige en effectieve aanvulling zijn. Tijdens de healing legt het medium zijn of haar handen op je rug of hoofd, terwijl je ontspannen op een stoel zit of op de behandeltafel ligt. Via aanraking van je hoofd en/of rug kan de energie van de spirituele wereld naar elke plek in je lichaam stromen, die dit nodig heeft.

Wil je een afspraak met mij maken neem dan contact op via de contactlink.

Energie is de basis van alle leven. Het wordt op vele manieren benoemd zoals: Chi, levenskracht, prana, levensadem, licht etc…. Belangrijk voor gezondheid is dat de energie kan stromen. Het leven bestaat uit opbouw(anabool) en afbouw(katabool) en de dynamische balans hiertussen. Zoals in onderstaande plaatje te zien zijn er continu invloeden.

In welke gevallen kan een healer helpen?

Er is vrijwel geen menselijk lijden waarvoor healing via de spirituele wereld niet nuttig kan zijn. Men heeft echter de neiging op te geven vanwege de mythe van de wonderbaarlijke genezig. Hoewel het een bewezen feit is dat er spectaculaire healing-successen zijn die, volgens onze filosofische opzet van de wereld, op de grens van wonderbaarlijk zitten, gebeurt het vaak dat healing in kleine stappen komt. Veel mensen hebben al jaren last van chronische aandoeningen voordat ze naar een healer of therapeut gaan en dan zijn juist de kleine stappen van groot belang, als men bedenkt dat er gevallen zijn waarin jaren klachten zijn geweest zonder de geringste verbetering.

Hoe gaat een healingsessie?

  • Tijdens de healing legt het medium zijn of haar handen op je rug of hoofd, terwijl je ontspannen op een stoel zit of op de behandeltafel ligt.
  • Je mag ontspannen, je gedachten rust geven en je ogen sluiten;
  • Je kunt warmte of juiste koude ervaren of energie door het lichaam voelen bewegen. Het kan ook zijn dat men niets voelt;
  • De duur van de healingsessie varieert van persoon tot persoon en is meestal tussen de 10 en 30 minuten.

Hoeveel keer moet ik healing ontvangen?

Net als bij elke andere vorm van therapie, is de regel dat voornamenlijk regelmatige toepassing kans is op succes. Algemene verklaringen zijn moeilijk, omdat het effect voor elke client anders is. Sommigen reageren zeer spontaan, anderen moeten een tijdje behandeld worden, en sommige mensen reageren pas heel laat.

Moet ik als client onder medisch toezicht blijven?

Ja, indien men onder medische behandeling staat van reguliere arts(en) moet de client bij hen onder behandeling blijven.


Mesoconnect

Mesologie is een vorm van geneeskunde waarin reguliere medische kennis wordt geïntegreerd met kennis uit complementaire geneeswijzen.

Mesologie kan van waarde zijn bij tal van chronische aandoeningen of onbegrepen gezondheidsklachten. Mesologie kan zowel preventief als curatief ingezet worden.

Voor klacht- en tuchtrecht ben ik aangesloten bij de RBCZ en VBAG. Klik hier voor de link naar de klachtenprocedure VBAG.

 

Zoekvraag?