Contact

Zo kunt u mij bereiken


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, dan ben ik bereikbaar op 06-83327724, via info@mesoconnect-smelt.nl of u kunt onderstaand formulier invullen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Een afspraak gemaakt?
  Vul daarna het intakeformulier in. Deze vindt u op de pagina Werkwijze.
  Hier vindt u ook een toelichting over het intakeproces.

  Integraal Therapeutisch Centrum
  Keizersweg 25
  7451 CS Holten

  Routebeschrijving
  Vanuit de richting Apeldoorn (A1) volgt u Enschede. Neem de afslag Holten-Lochem. Volg Holten. Dan afslag Holten (wordt Larenseweg), u rijdt tot de rotonde, hier gaat u linksaf (3/4 rond), de Wilhelminalaan in. Op deze straat gaat u rechts de Vrijheidslaan in en gelijk links (blijft Vrijheidslaan). Dit wordt, na een scherpe bocht naar rechts (deze volgen), de Keizersweg. Na 100m (schuintegenover een grote parkeerplaats) is Keizersweg no. 25. U kunt aan de kant van de weg parkeren en ook op het terrein.

  Vanuit de richting Enschede (A1) neemt u afslag Holten-Markelo richting Holten. U rijdt steeds rechtdoor (2 rotondes) u rijdt dan langs een benzine station (avia) Vanaf hier blijft u de (rond) weg volgen tot er weer een rotonde komt, deze gaat u linksaf. U rijdt langs het spoor, met de bocht mee naar links en neemt de eerst kruising rechtsaf. Hier gaat u de eerste weg links (vóór het viaduct). Dit is de Keizersweg. Na 75 m ziet u aan de rechterkant no. 25. U rijdt te ver als u links een grote parkeerplaats ziet.

  De praktijk is bereikbaar met het openbaar vervoer:
  Vanaf treinstation Holten circa 5 tot 10 minuten lopen.
  Bushalte scholengemeenschap lijn 97.

  Een veilige reis en tot ziens!

  ir. J.B. Smelt D.M.
  Verzetstraat 34
  7671 GK Vriezenveen
   

  Voor klacht- en tuchtrecht ben ik aangesloten bij de RBCZ en VBAG.

  Bij een klacht over een behandeling wordt eerst getracht dit met u te bespreken.

  Ook is het mogelijk een onafhankelijke klachtenfunctionaris in te schakelen. Deze kan ondersteuning bieden bij formulering van de klacht of bij onvrede en helpt bij het zoeken naar oplossingen. De therapeut heeft het recht om hiervan op de hoogte gesteld te worden. De praktijk is hiervoor aangesloten bij Quasir.

  Als de inzet van de klachtenfunctionaris of de wijze waarop uw onvrede of klacht is afgehandeld voor u onbevredigend is, dan kunt u zich wenden tot de geschillencommissie Zorggeschil.

  Voor meer informatie kijk je op de website van mijn beroepsvereniging VBAG: KLIK HIER

  VBAG / RBCZ


  Mesoconnect

  Mesologie is een vorm van geneeskunde waarin reguliere medische kennis wordt geïntegreerd met kennis uit complementaire geneeswijzen.

  Mesologie kan van waarde zijn bij tal van chronische aandoeningen of onbegrepen gezondheidsklachten. Mesologie kan zowel preventief als curatief ingezet worden.

  Voor klacht- en tuchtrecht ben ik aangesloten bij de RBCZ en VBAG. Klik hier voor de link naar de klachtenprocedure VBAG.

   

  Zoekvraag?